Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ
+36 70 340 5378
1105 Budapest, Harmat u. 32.

Vinyl alapú öntapadók, padlómatricák, falvinylek, tapéták


Ezek a reklámhordozók nagyon praktikus megoldást jelentenek, ha irodáját, üzletét vagy kirakatát szeretné egyedibbé tenni. Ugyanakkor könnyen használhatóak kiállítások, konferenciák információs, grafikai felületeinek izgalmasabbá tételére is.  Legyen szó kisméretű címkéről, matricáról vagy több négyzetméteres vinyl öntapadóról, bármilyen igény alapján elkészítjük egyedi reklámhordozóit. A címkék, matricák stancolva, laminálva is készülhetnek, minden esetben kopásállók és könnyedén cserélhetőek lesznek. Mivel nyomdánkban sokféle technológiát alkalmazunk, a legkülönfélébb igényeket is magas minőségben tudjuk teljesíteni, az elkészült termékkel pedig biztosan meg lesz elégedve. 


Vinyl alapú öntapadók


Vinyl alapú öntapadó matricákkal bármilyen felületet érdekesebbé tehet, hiszen ragasztható közvetlenül üvegre, falra vagy kasírozható kartonra, hullámlemezre, gyakorlatilag bármilyen hordozófelületre és alakítható reklámeszközzé, mint például: kínálópult, kiállítási stand, reklámtábla, display. 

A nyomtatás történhet fehér, víztiszta, homokfújt fóliára vagy onewayvision fóliára. Mivel nyomdánkban sokféle technológiát alkalmazunk, a nyomtatás történhet fehér, víztiszta, vagy akár homokfújt fóliára is. Garantáltan meg tudjuk valósítani az ön számára ideális megoldást.

Padlómatrica

Használja ki a padlómatricák nyújtotta lehetőségeket, hiszen ezekre minden vásárlója felfigyel! 

Nem kell tartania attól, hogy gyorsan elhasználódik, hiszen erős kopásállóságú lamináló fóliával látjuk el az öntapadó vinlyt.

Ragastóanyaga olyan, hogy könnyen cserélhető az aktuális akcióknak megfelelően. Tökéletes eladáshelyi reklámeszköz, amelyet elhelyezhet üzleteiben, irodáiban. Bírja a strapát, ugyanakkor nyom nélkül eltávolítható, amikor már nincs rá szükség.


Falvinylek, tapéták

Vannak speciális ragasztójú öntapadó vinyl fóliák, amik falra installálhatóak, de nyomdánkban lehetőség van öntapadó tapéta alapanyagra is nyomtatni, amivel irodáját, egyedivé teheti, sajátos hangulatot, stílust vihet lakásába.Hogyan kérjük a nyomdai anyag leadását?

Ahhoz, hogy a nyomat tökéletes legyen, 1:1 méretarányú grafikát kérünk, amelynek formátuma lehet:

  •  A2-es méretig kompozit CMYK pdf (300 dpi-s felbontás)
  •  A/2-es méret fölött kompozit CMYK pdf (150 dpi-s felbontás)
  • vagy TIFF (150 dpi-s felbontás és CMYK , LZW tömörítés, nem layeres)
Kérjük, hogy a leadott anyagban ne legyen benne semmilyen színprofil és a betűk legyenek görbévé alakítva!

Amennyiben nyomdakész anyagot nem tud biztosítani számunkra, készséggel segítünk az elkészítésében. Erre minden esetben egyedi árajánlatot és határidőt adunk önnek.

SEGÉDLET
 


Milyen határidővel vállaljuk a nyomtatást? 

 
A pontos vállalási határidőt megrendeléskor tudjuk megadni, azonban általánosságban elmondható, hogy  termékeink a nyomdai anyag leadásától számított 3-5 napon belül készülnek el a szükséges utómunkálatoktól függően.

Szállítás: Igény és megegyezés szerint vállaljuk a kész táblák helyszínre való kiszállítását és a szerelést, amit megrendeléskor egyeztetünk.
 


Hogyan fizetheti ki a megrendelt anyagokat? 

 
20.000 Ft nettó érték alatt átvételkor készpénzben fizethet. Ennél magasabb összegű rendelés esetében az átvételkor kézhez kapott számlát átutalással egyenlítheti ki.  
 


Megrendelést szeretne leadni?

 
Töltse ki Árajánlatkérő űrlapunkat, és kollégáink 24 órán belül felveszik önnel a kapcsolatot!

Cím: 1105 Budapest, Harmat u. 32.
Tel: +36 70 340 5378
E-mail: info[kukac]pixelprint.hu